Movies

SKP Movies

BHTC onderwateropnames


Duik jij mee achter de schermen bij de onderwateropnames van SKP? Ons team dook letterlijk onder water voor een paar sfeershots. In deze video zie je onze mensen vol passie aan het werk. Tijdens deze opnames werd er zeker wel op de covid maatregelen gelet! Zoals je ziet komt dit op beeld misschien niet altijd zo over, maar dit is te wijten aan het feit dat een zwembad andere regels heeft: bv: een masker kan niet bij (onder)water gedragen worden, ook werd het zwembad speciaal voor ons team volledig afgehuurd.


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen: 01/03/2021

release: 19/03/2021

Duur: 2.04min

SKP Stip it


Dag tegen pesten wordt symbool gesteld met ‘Stip It!’,een initiatief van Ketnet, waar SKP zeker zijn steentje aan wil bijdragen! We hebben er dan ook een video over gemaakt. Pesten is niet oké! Stop het pesten! SKP toont hiermee alvast aan dat pesten op onze Jeugdwerkingen of op onze set niet kan en daar ook geen plaats voor is! 


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 14/02/2021

Duur: 1.00min

Christmas Turnhout 2020


Tijdens deze koude Corona dagen heeft de  stad Turnhout wat moois voor zijn inwoners opgesteld, op de markt. Ons SKP Movies team ging een kijkje nemen en maakte deze prachtige aftermovie. Geniet van de gezellige kerstsfeer in stad Turnhout!


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 06/01/2021

Duur: 2.18min

Christmas Aarschot 2020


Tijdens deze koude Corona tijdens heeft stad Aarschit wat moois voor zijn inwoners opgesteld, op de markt. Ons SKP Movies team ging er een kijkje nemen en maakte deze prachtige aftermovie. Geniet van de gezellige kerstsfeer in stad Aarschot!


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 01/01/2021

Duur: 3.00min

SKP To Do List


Heb jij je to do lijstje al gemaakt? Hier is alvast dat van onze voorzitter Patrick. Misschien kan je al wat inspiratie opdoen?!  


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 29/12/2020

Duur: 0.55min

Kerstboodschap 2020


Beste SKP‘ertjes, 2020 was een kl*te jaar he! We  hebben niets kunnen doen, geen SKP Speelplein, geen kampen om nog maar te zwijgen van de opnames! Maar daar hadden we iets op gevonden! We lieten ons SKP’ertjes zelf over hun ervaringen vertellen bij SKP.


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen:

release: 24/12/2020

Duur: 3.33min

Nieuwjaarskamp vlog 2020


We gaan op kamp, meer bepaald op vlogkamp. Tijdens nieuwjaarsavond namen de animatoren het even over. Neem een kijkje op deze kamp werking.  


Productie: SKP Jeugd

opnamen: 31/12/2019

release:12/04/2020

Duur: 1.18min

Behind the scenes Halloween 2017


Een kijkje achter de schermen tijdens de opnamens van de Halloween-special van S&S (nu SKP). Neem een kijkje en snuif de angstige maar zeer gezellige sferen op, op de set’s van SKP Movies.


Productie: SKP Movies/Jeugd fv (S&S Productions BE)

opnamen: 25/10/2017 Nachtopnamen

release: 12/04/2020

Duur: 4.14min

SKP Kerstspecial 2019


Het verhaal gaat over een jongen die bij zijn ouders geen Kerst viert. Dat is zeer jammer, want hij viert zo graag Kerst! Wanneer hij aan het spelen is met zijn Kerst speelgoed laat hij een traan erop vallen. Op wonderlijke wijze voelt de Kerstman deze traan en wordt wakker. Hij kan dit niet zo laten en besluit actie te ondernemen. Hij zorgt ervoor dat het gezin de sfeer van Kerst terug leert kennen.


Productie: SKP Movies/Jeugd fv

opnamen: 14/12/2019

release: 23/12/2019

Duur: 1.59min

Soulmate een SKP short movie:


Het verhaal van Soulmate gaat over twee vrienden. Wanneer op een dag het hoofdpersonage dromerig in het park zit, loopt er een meisje voorbij en vraagt aan de man wat een soulmate is. De man schrikt hiervan en begint het meisje te vertellen over zijn beste vriend. Het meisje kruipt bijna letterlijk in het hoofd van de man en ziet al zijn verhalen bijna live gebeuren.


Productie: SKP Movies fv (S&S Productions BE)

opnamen: 24-30/07/2017

release: 19/02/2019

Duur: 2.47min

SKP rewind 2018:


2018 zit er weer bijna op. Het jaar waarin SKP zijn levenslicht zag. Een jaar met ups en downs. Toch waren we telkens trots op het resultaat. Deze video komt gepaard met een mooie nieuwjaarsboodschap en allemaal korte fragmenten van de projecten uit 2018.


Productie: SKP Movies

opnamen: -

release: 30/12/2018

Duur: 3.18min

SKP Kerst special 2018:


We volgen het verhaal van een meid die op straat moet leven en eten krijgt van een voorbijgangster, een buurtbewoonster. Deze vrouw die net haar man verloren heeft wil Kerst niet alleen vieren en nodigt haar uit voor een dinner. Ze mag haar opfrissen en krijgt een kleedje van haar dochter, die ondertussen al uit huis is. Ze dineren samen en het meisje krijgt een katje als cadeau. Het meisje heeft echter zelf geen cadeau voorzien. Onder de Kerstboom ziet ze een doos verschijnen. Een cadeau dat ze aan de vrouw kan geven komt letterlijk uit de hemel, van haar man uit.


Productie: SKP Movies fv

opnamen: 12/12/2018

release 24/12/2018

Duur: 4.21min

SKP Film Stage:


Onze allereerste stage voor kids. Tijdens deze week ontvangden we 5 nieuwe leden, die samen met ons animatie team: Tania Van Eylen, Chiara Classens en Sven De Gieter een week werden ondergedompeld in de wereld van film. Ze leerde tijdens deze stage omgaan met een camera en toevoegen van licht en het gebruiken van geluid om tot een geheel te komen van een kortfilm. Deze week was een groot succes. Na deze week werd er rond tafel gezeten om in de verdere toekomst nog kampen te organiseren. 


Productie: SKP Movies fv

Stage: Herfstvakantie 2018

release: 09/11/2018

Duur: 8.41min

Make a Wish:


Make a Wish is het eerste project na de naamsverandering en zo dus onder de nieuwe naam: SKP Movies fv. Een week project waar we destijds aan werkte met een gevarieerd team. De opnames werden zowel in house opgenomen, toen onze vestiging nog in Zemst was, als in de school van onze HV (Sven), BA campus starrart. De buitenopnames hebben we gedaan op onze vaste buitenlocatie in Eppegem. Het project is tot stand gekomen uit een verliefd levens- verhaal waar we onze kers geboren personagens volgen doorheen hun leven. 


Productie: SKP Movies fv

opnamen: Krokusvakantie 2018

Premiere: 23/06/2018

release: 06/07/2018

duur: 21.03min

SKP Movies/Jeugd


Steunverkoop

SKP VERKOOPT! Hé! Jij daar! Wil jij ook zo een geweldige trui van SKP Dat kan!


SKP Movies/jeugd organiseert een steunverkoop. Het zijn barre tijden voor iedereen, ook voor ons. En omdat we in de toekomst willen blijven doen wat we graag doen, namelijk: films maken en jeugdkampen organiseren. Verkopen we na wafeltjes en pralines! Nu ook onze eige truien


Uiteraard verloopt alles Corona-proof!


Wij danken jullie alvast voor uw steun en vertrouwen.


Groetjes SKP

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Animator
CREW
CAST
enkel logo
 
Opsturen (7€)
Ophalen (na afspraak) in Eppegem
Ophalen (na afspraak) in Vilvoorde
Ophalen (na afspraak) in Scherpenheuvel
Ophalen (na afspraak) in Lichtaart